Historien Bag DoubleLoops: En Familieejet Virksomhed med Hjerte for Hårsmykker

DoubleLoops er mere end blot en hårsmykke-virksomhed; det er en hjertevarm fortælling om familie, kreativitet og passion for skønhed. Grundlagt af Line Aakær, begyndte rejsen, da Line blot var fire år gammel en morgen i 2003. Vivi Aakær Jensen, Lines mor, stod overfor udfordringen med at opsætte Lines hår i to ens fletninger, men manglede de nødvendige elastikker. I et kreativt øjeblik bandt Vivi de to elastikker sammen med tråd og skabte dermed det allerførste DoubleLoops hårsmykke.

Indtil 2007 delte Line og hendes mor, Vivi, DoubleLoops med verden. Det var en tid med kreativ udfoldelse og håndværksmæssig dedikation, hvor hver hårsmykke bar historien om en families passion for at skabe noget unikt.

I 2007 tog Vivi det svære valg om at stoppe produktionen og salget af DoubleLoops-smykkerne på grund af nye karrieremuligheder. Trods dette vendepunkt fortsatte Line med at nære sin interesse for hårsmykkerne og så potentialet vokse år for år. Gennem årene arbejdede Line på forskellige prototyper og idéer, og sommeren 2023 var endelig tidspunktet, hvor hun kunne præsentere sin egen kollektion.

DoubleLoops Nu: Skønhed, Kreativitet og Familietraditioner

I dag fortsætter DoubleLoops med at være et symbol på skønhed, kreativitet og familietraditioner. Hver hårsmykke bærer ikke kun historien om dets kreation, men også arven fra en families dedikation til at skabe smukke og unikke accessories. Vi inviterer dig til at udforske vores kollektion og opleve skønheden og passionen, der går ind i hvert eneste DoubleLoops hårsmykke.

Vi er stolte af vores rødder, vores historie og den smukke kollektion, som vi nu deler med verden. Velkommen til DoubleLoops, hvor tradition møder kreativitet, og hvert hårsmykke fortæller en unik historie.

23. januar, 2024 — Line Aakær