Line Aakjaer Adolph

Jeg er Line Aakjaer Adolph og er CEO i DoubleLoopS. Vivi Aakjaer Jensen er stifter af DoubleLoopS Aps.

Det hele startede dengang jeg var 5 år gammel, hvor min mor skulle finde to ens elastikker, så jeg kunne få fletninger. DoubleLoops voksede sig hurtig stort. Jeg var dengang med på de diverse messer, shoppingcenter rundt omkring i EU, for at reklamere med DoubleLoopS. Min mor fik lavet et samarbejde med Diddle, hvilket betød at Diddle solgte DoubleLoops gennem deres brand. DoubleLoopS blev solgt i Danmark og andre lande både inden og udenfor EU. Min mor glemte DoubleLoopS, eftersom hun er opfinder og heletiden har andre projekter. DoubleLoopS gik i stå og har derfor stået stille i mange år. 

Diddle – Tyskland.

DoubleLoopS har altid været den søster eller bror jeg aldrig fik, fordi virksomheden har fyldt ligeså meget som en i min barndom. Doubleloops har vokset på mig igennem årene. Jeg ser et kæmpe potentiale for DoubleLoops, fordi det en nem måde at style sit hår flot på. 

En varm sommerdag i 2022 lykkes det mig at overtage DoubleLoopS Aps. 

Jeg begyndte straks at producere, sådan som jeg synes en DoubleLoopS skulle se ud. Jeg synes det var vigtigt at mennesker kan bruge en DoubleLoopS sammen med de smykker man allerede har, derfor blev de første DoubleLoopS produceret i guld, sølv og perler

    .

 

 

  

Processen med at skulle finde de rigtige elastikker, var rigtig svært i starten, fordi jeg har oplevet at tynde elastikker bliver hurtig slappe eller springer, så der blev testet i stor stil. I dag har jeg fundet de helt rigtige elastikker til din DoubleLoopS. 

 

Jeg oprettede derefter en Instagram profil og efterfølende min hjemmeside, hvor jeg begyndte at sælge mine smykker i slutningen af 2022

 Jeg har en stor og kreativ skabertrang. Mine DoubleLoopS er enkle, tidløse og har kant. 

Inspirationen kommer fra et visuelle indtryk fra hverdagen og gadebilledet, individer, men oftest opstår inspirationen fra det mere stilrene og klassisk liv. 

Jeg elsker at designe DoubeLoopS, som er enkle, fordi på den måde kan de være fine og feminine eller være med til at skabe et mere rå og chunky look. 

Min store passion er at designe DoubleLoopS, hvor du selv er med til at skabe dit eget udtryk med en af mine DoubleLoops.

Jeg håber, du kan lide mine DoubleLoopS, og finder inspiration til, hvordan du selv kan kombinere dine smykker, tøjstil med en DoubleLoopS i håret, så du selv kan skabe dit helt eget udtryk.

Velkommen til en ny måde at style sit hår på. 

Ofte stillede spørgsmål

Denne sektion indeholder ikke noget indhold. Tilføj indhold til denne sektion ved brug af sidemenuen.