Legal notice

Virksomhedsoplysninger

DoubleLoopS ApS
Mail: la@doubleloops.com
Adr: Fåborggade 3, 8000 Aarhus 
CVR: 39134594

Bestilling og betaling

Alle mine viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. DoubleLoopS tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse inden for 1 time, bør du kontakte mig. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler med DoubleLoopS ApS indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende mig en mail på la@doubleloops.com

Betaling

Jeg tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform jeg anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.

Jeg accepterer følgende korttyper:

  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • MasterCard Debit
  • Maestro


Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.

Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder jeg mig retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Jeg kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan jeg ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid 

Doubleloops pakker og sender dine smykker, så du har dem inden for få hverdage. 

Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

Uden for Danmark gælder forskellige leveringstider afhængigt af land. 

Forsendelsesomkostninger

Vores fragtpris er altid gratis uanset bestillingens størrelse. 

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos DoubleLoopS ApS har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele mig, at du fortryder købet.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give mig meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter jeg den som "brugt", hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
Jeg anser brugte varer som værende uden handelsværdi.


Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - jeg betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give mig tydelig meddelelse om dette.Returvarer sendes til: DoubleLoopS
Adr: Strandbovej 36 8340

Refundering af købesummen

Ved returnering af et smykke vil købesummen tilbagebetales til det kort, der er brugt, da smykket blev købt.

Gavekort

Alle vores gavekort kan indløses, og pengene vil overføres til din bankkonto mod et gebyr på 100 kr. pr. gavekort.

Reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til la@doubleloops.com i rimelig tid efter varens modtagelse.

Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Er reklamationen berettiget, refunderer jeg naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til: DoubleLoopS ApS
Adr: Strandbovej 36 8340