Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Levering

Hvor lang leveringstid er der?

Vi leverer dine produkter indenfor 1-3 hverdage.

Er der fri fragt?

Der er fri fragt på alle ordre.

Vores smykker

Hvilket materiale er smykkerne lavet i?

Vores Golden smykker er lavet af det fineste 18k guld, belagt på rustfrit stål for at sikre den bedste kvalitet. Denne robuste PVD-belægning sikrer det smukkeste finish og holdbarhed. Et perfekt valg til tidløs elegance og pålidelighed.

Vores Silver smykker er lavet af det fineste 925 Sterling sølv, belagt på rustfrit stål for at sikre den bedste kvalitet. Denne robuste PVD-belægning sikrer det smukkeste finish og holdbarhed. Et perfekt valg til tidløs elegance og pålidelighed.

Vores silkesmykker er lavet af de fineste silkebånd, der samles i 2 endedupper lavet i 18k guld, belagt på rustfrit stål for at sikre den bedste kvalitet. På begge endedupper ses et indgraveret Doubleloops logo.

Hvilke størrelse sælges smykket i?

Vores smykker kommer i to størrelse - 30cm & 40cm.

For en uddybende størrelsesguide klik venligst her

Returnering og ombytning

Hvordan sender jeg en vare retur?
Kan jeg ombytte en vare?

Ønsker du at ombytte en vare, bedes du sende en mail til kontakt@doubleloops.com, med beskrivelse af hvilken vare du gerne vil bytte til. Tilføj venligst dit ordrenummer i mailen.


Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - jeg betaler til gengæld for at den nye vare sendes til dig igen.