Vi vil gerne sikre os, at du allerede ved første køb, ved lige præcis hvilken længde der vil passe bedst til dig. Scroll ned for at se eksempler på de to længders udtryk og styling i håret, så du kan få en fornemmelse af størrelsen.  
Vi forstår, at hårstil og præferencer kan variere, så hvis du er i tvivl om, hvilken længde der passer bedst til dit hår, kan du bruge følgende tip:
  • Tag en snor og klip den i 30 cm og 40 cm længder.
  • Prøv at sno snoren rundt om din hestehale eller flette den ind i en fletning.
  • Vurder, hvordan de forskellige længder ser ud og føles i dit hår.
  • Vælg den længde, som du synes bedst om og føler dig mest komfortabel med.
Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at finde den rette størrelse til dit hårsmykke. Husk, at det er dit valg, og du kan eksperimentere med forskellige stilarter for at opnå det ønskede udseende. Et smykke på 40cm kan også bruges i kortere hår, hvor kæden eller silken kan snoes rundt om toppen eller bunden af hestehalen/fletningen, for at skabe dit eget unikke look.

Har du yderligere spørgsmål til smykkets længde, kvalitet eller andet, så kontakt os endelig. Vi vender retur hurtigst muligt. 

30cm

Vi anbefaler denne længde til dig, hvis du har hår, der når ned til lige over brysterne eller kortere. Dette smykke passer perfekt til mellemlangt hår og giver et elegant og forfinet look. Det er ideelt til at sno rundt om en hestehale, flette ind i en fletning eller hvad fantasien kan finde på.

40cm

Vi anbefaler denne længde til dig, hvis du har hår, der når under brysterne. Dette smykke vil give en mere dramatisk effekt og tilføje et sofistikeret touch til dit look. Du kan nemt sno det rundt om en hestehale eller flette det ind i en fletning for at skabe en imponerende stil, eller skabe dit eget unikke look.

Frithængende hår

På billedet vises håret ubundet, hvilket giver et indtryk af dets naturlige længde og viser, hvordan de to forskellige størrelser passer i håret.