Min drøm er at skabe et univers af håraccesories, hvor kvinder kan udforske, opdage og omfavne smukke håraccesories

- Line Aakær

Familieejet virksomhed

Doubleloops blev grundlagt da jeg, Line Aakær, blot var fire år gammel en morgen i 2003. Vivi Aakær Jensen, min mor, skulle opsætte mit hår i to ens fletninger, men manglede to ens elastikker. Vivi bandt de to elastikker sammen med tråd og skabte dermed det første Doubleloops hårsmykke. Indtil år 2007 var min mor og jeg land og rige rundt med Doubleloops.

I 2007 stoppede Vivi produktionen og salget af DoubleLoopS smykkerne på grund af nye karrieremuligheder, men jeg fortsatte med at interessere mig for hårsmykkerne og så potentialet vokse for hvert år. Jeg arbejdede på forskellige prototyper og idéer i mange år. Sommeren 2023 kunne jeg endelig præsentere min kollektion.

Vores mission

Vores mission er at skabe smukke, elegante og funktionelle håraccessories. Vi ønsker at berige hårets udtryk med en unik, feminin dimension, der fremhæver selvtillid og udstråling. Vores mål er at levere kvalitetsbevidste håraccessories, der ikke kun er smukke, men også etisk ansvarlige og skabt med særlig omtanke for vores kunder.

Vores Vision

Vores vision er at etablere et hårsmykkeunivers, der fungerer som den ultimative inspirationskilde for kvinder, når de skaber deres næste unikke hårlook. Vi stræber efter at være det primære destinationssted, hvor kvinder kan udforske, opdage og omfavne smukke og originale håraccesories, der tilfører en unik dimension til enhver kvindes hår på hendes helt egen måde. Vi drømmer om at skabe en verden, hvor håraccessories går ud over blot at være accessories og i stedet bliver en integreret del af kvinders personlige udtryk og selvtillid.

Materialer med omtanke

Vi designer vores kollektioner med omhu håraccesories i kvalitetsbevidste materialer.

Vores Golden håraccesories er lavet af det fineste 18k guld, belagt på rustfrit stål for at sikre den bedste kvalitet. Denne robuste PVD-belægning sikrer det smukkeste finish, vandfast og længere holdbarhed.

Vores Silver håraccesories er lavet af det fineste 925 Sterling sølv, belagt på rustfrit stål for at sikre den bedste kvalitet. Denne robuste PVD-belægning sikrer det smukkeste finish, vandfast og holdbarhed.

Vores silkebånd er lavet af de fineste silkebånd, der samles i 2 endedupper lavet i 18k guld, belagt på rustfrit stål for at sikre den bedste kvalitet. På begge endedupper ses et indgraveret Doubleloops logo.

Vores elastikker er designet til at være skånsomme mod håret, samtidig med de holder smykket perfekt på plads.

Smykkerne er nikkelfri og blyfri, jvf. dansk lovgivning.

Doubleloops

Doubleloops betyder meget for mig. Derfor er vi meget dedikerede til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Fra det øjeblik, hvor du begynder at udforske vores kollektion, til det tidspunkt hvor du modtager dit køb, stræber vi efter at gøre hele processen til en behagelig oplevelse for dig. 

Vores kundeserviceteam er til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en unik stil og udstråling, der passer til dine ønsker.

Kærlig hilsen Line